Balansert ventilasjon med varmegjenvinning trekker ut dårlig og gammel luft. Samtidig tilføres samme mengde tempert og filtrert friskluft. På vei ut bidrar den tempererte gamle luften til å varme opp den nye. Resultatet er at du sparer mesteparten av kostnadene til oppvarming av ventilasjonsluften i forhold til et vanlig avtrekkssystem. Varmegjenvinningen og termostststyrt elektrisk varmeelement gjør at den friske luften alltid holder behagelig temperatur når den kommer inn.

balansertventilasjon 01

I et bolig uten varmegjenvinning utgjør energibehovet til oppvarmingav ventilasjonsluft svært stor del av det totale energiforbruket. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning sparer deg for mesteparten av kostnadene til oppvarming av ventilasjonsluft. Dermed kan du ventilere med god samvittighet, også i den kalde årstiden. Slik reduseres også faren for konsentrasjon av radon fra grunnen og avgasser fra byggmaterialer og inventar. Det gir større muligheter ved materialvalg til boligen.

balansertventilasjon 02

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning gir deg behagelig og jevn tilførsel av ren, trekkfri friskluft hele året. Et friskluftfilter fjerner støv, pollen og du får ingen støy utenfra eller trekk fra åpne ventiler eller vinduer.

Ta kontakt for en hyggelig befaring, hvor vi vil hjelpe deg med plassering, montering, pristilbud og generelle tips.

 

Vil du ha et uforpliktende tilbud på din forespørsel, ta kontakt i dag via kontaktskjemaet, epost eller på telefon:

Daglig leder:
Marcin Wojcieszak
Dir. tlf: 902 69 866
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.